Cynthia vraagt:
Hoe oud bent u, Bram?

Schrik niet, houd je vast aan de tafel... 45 jaar. Dat is al bijna bejaard, toch?

Ronald vraagt:
Wat is uw lievelingseten?
Daar hoef ik niet lang over na te denken... Borrelnootjes! Ik ben en word helemaal wild van borrelnootjes. Kan er niets aan doen. 
En verder.. patat vind ik super. Een patatje speciaal, mammie jammie!

Ellen vraagt:
Waar bent u geboren?

In Leeuwarden. En toen ik ongeveer 4 of 5 jaar was, ben ik verhuisd naar Haren, dat ligt vlak onder Groningen. Daar heb ik wel bijna 20 jaar gewoond. En toen ben ik naar het midden van het land verhuisd. Waarom? Omdat daar het mooiste meisje van Nederland woonde en daar ben ik toen mee getrouwd.

Ruth vraagt:
Wat is zo bijzonder aan u?

Poeh, dat is een uh... bijzondere vraag. Ik heb nooit shampoo nodig.
Is dat bijzonder genoeg...?

Richard vraagt:
Schrijf je de hele dag?

Nee, hoor. Ik schrijf soms in het weekend en eigenlijk altijd wel in vakanties. Maar het is niet mijn werk. Ik werk op de Christelijke Hogeschool Ede, op de pabo. Daar leer ik studenten hoe ze meester of juf kunnen worden. Misschien heeft jouw juf of meester wel bij mij in de klas gezeten. Dat kan! Vraag maar eens.

Alice vraagt:
Bent u getrouwd en hebt u kinderen?

Jaaaaa! Ik ben getrouwd met Yvonne. En thuis woont ook Jordy (17 jr), Melissa (15 jr) en Deborah (11 jr). Eigenlijk hebben we nog een zoon: Roan. Maar hij heeft niet zo lang geleefd, maar 11 dagen geleefd, maar hij hoort er wel helemaal bij.


Bernd vraagt:
Hoe bent begonnen met schrijven?

Toen ik nog meester was, en een eigen groep had, verzon ik altijd superspannende verhalen voor de kinderen, vooral bij geschiedenis.
De kinderen zeiden toen tegen me: 'Meester, daar moet u een boek van maken!'
Ik dacht eerst, dat kan ik helemaal niet, maar ik heb het wel geprobeerd. En ze hadden gelijk, superkids waren het, zij hadden al eerder in de gaten dan ikzelf dat er een kinderboekenschrijven in mij verborgen zat.
En een van die geschiedenisverhalen is toen mijn eerste kinderboek geworden. Wil je weten welke...? Zoek maar eens op deze website bij 'Bovenbouwboeken'.